Turism dentar

Turisn dentar

Vrei sa vii in Romania pentru o restaurare dentara completa sau doar pentru anumite tratamente? Te gandesti ca aici gasesti cele mai bune servicii, la cel mai bun raport calitate-pret? Te-ai interesat deja si ai aflat ca specialistii romani lucreaza si rezolva cu bine cele mai complicate cazuri? Raspunsul la toate aceste intrebari - DA, ASA ESTE! Cu o singura conditie, sa vii in clinicile ABC Eurodent.

Nu noi am cautat turismul dentar, ci el ne-a cautat, ne-a adus toate argumentele si ne-a convins! Cum se face asta? Prin pacientii nostri, care fie se intorc la noi de peste mari si tari, fie vin pentru ca au primit aceasta recomandare din partea rudelor si prietenilor ce poarta un zambet marca ABC Eurodent, fie pur si simplu le-am inspirat incredere si intr-un city break la Bucuresti, au trecut prin clinicile noastre si si-au rezolvat probleme ce trenau de ani buni. Am pus #ALBCONFIDENT pe harta lumii, in Australia, Anglia, Franta, Italia, Spania, Grecia, SUA, Liban, Siria, si suntem gata sa il ducem, sau mai bine spus sa te aducem de oriunde.

In cele 4 clinici ABC Eurodent din Bucuresti - Decebal, Drumul Taberei, Ghencea si 1 Decembrie - te asteapta o echipa pe care nu o recomandam noi, ci pacientii nostri, pentru materialele dentare de ultima generatie si tehnologie adaptata nevoilor. Pana la urma, este important sa poti rezolva o problema repede, bine, si cu garantia unei lucrari ce trebuie sa dureze cel putin cat pasiunea noastra pentru stomatologie, adica multi ani de acum inainte. Dupa 10 ani de practica, ne bucuram ca putem oferi cea mai buna solutie, adaptata problemelor tale, dar si un tratament eficient si rapid, astfel incat sa te poti intoarce acasa, oriunde in lume, intr-un timp cat mai scurt, multumit de rezultate si fara sa vrem sa te vedem prea curand. Nu ca nu ne place sa ne bem... cafeaua impreuna (desi pateaza dintii), dar garantia lucrarii ne face sa spunem asta.

Ce ai de facut inainte ca noi sa facem restul? Mai intai, hai sa vedem ce ar fi de rezolvat. Completezi formularul din sectiunea “contact”, iar un medic iti va raspunde repede, imediat ce termina de redat un zambet. Facem o evaluare, vedem daca alegem sa urmam tot planul de tratament propus ori numai o parte din el. Apoi, sunt doua variante: fie te ajutam noi sa gasesti solutii pentru transport si cazare, fie estimam timpul necesar si alegi singur cum vrei sa ajungi la noi si unde ai vrea sa te cazezi.

P.S. Pentru un plan corect de tratament, este necesar sa atasati o radiografie panoramica in format digital. Daca aveti fotografii detaliate sau rezultate CT, este cu atat mai bine.

Echipa ABC Eurodent

 

CONTACTEAZĂ-NE!

E simplu să fii pacientul nostru! Iată ce ai de făcut, în trei paşi:

  • Trimite-ne radiografii şi fotografii elocvente pentru ca noi să îţi putem face planul de tratament. Dacă nu ştii cui să te adresezi pentru ele, avem grijă să te punem în legătură cu clinicile radiologice partenere din zona în care te afli.
  • Noi îţi facem planul de tratament, adăugăm în listă tot ceea ce este nevoie pentru ca lucrarea să fie de cea mai bună calitate, dar şi potrivit nevoilor tale, şi îţi trimitem un link de plată. Nu trebuie să îţi faci griji pentru eventuale costuri suplimentare, căci ele nu vor exista. Ne bazăm pe experienţa echipei noastre în elaborarea unui plan complet, iar dacă totuşi există costuri în plus, ABC Eurodent şi le asumă pentru ca tu să beneficiezi de serviciile dorite la preţul estimat iniţial.
  • Alegem împreună momentul potrivit pentru ca sejurul tău medical să fie unul plăcut, în care tu să îmbini vacanţa medicală cu cea de relaxare, într-un oraş numai bun pentru un city break.

Te aşteptăm în clinicile ABC Eurodent! Te aşteptăm la Bucureşti!

  
CAPTCHA

 

 

 

 

 

 

Go to top